Ik ben Theo Bense, Rotterdammer van geboorte en al ruim 30 jaar serieus bezig met fotografie. In het begin uiteraard analoog, waarbij ik veel in zwart-wit fotografeerde. In de doka ontwikkelde ik de film en drukte ik mijn eigen zwart-wit foto’s af. Hierdoor heb ik nog steeds een grote voorliefde voor zwart-wit fotografie.

Vanaf 2002 ben ik ook digitaal gaan fotograferen, waarbij ik in het begin nog wel sceptisch stond tegenover de kwaliteit van de foto’s. Met de huidige techniek en alle mogelijkheden in de digitale doka is deze sceptisch houding omgeslagen in enthousiasme en taal ik niet meer naar het analoge tijdperk.

Wat onderwerpen aangaat ben ik breed georiënteerd, zoals je ook in mijn portfolio kunt zien. De laatste jaren leg  ik me wel wat meer toe op architectuur fotografie, waarbij Rotterdam met zijn vele en diverse soorten gebouwen uiteraard regelmatig op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Daarnaast ben ik op een regenachtige dag ook graag bezig met het maken van stillevens en gebruik ik mijn huis-studio ook om met enige regelmaat zelfportretten te maken. 

Graag nodig ik je uit om mijn portfolio te bekijken, die ik met enige regelmaat zal wijzigen. Mocht je interesse hebben in een afdruk of vergroting van een foto voor aan de muur, neem dan gerust contact met mij op. Je kunt me ook benaderen voor een fotoshoot of een andere opdracht. 

 

Veel plezier!